Jak zamontować podłokietnik od passata do octavki ?

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • wisnia
    Drive
    • 2007
    • 57

Zamieszczone przez Ziomal
    markaz, Hammerit dobry jest bo szybko nie rdzewieje ale troche kosztuje
    w porownaniu do przytoczonych przez Wolfa linkow to Hammerite jest najtanszym rozwiazaniem :idea:
    -=Wiśnia®=-
  • profanator
    Classic
    • 2006
    • 2

Wtam. Zakupiłem ostatnio podłokietnik do mojej ślicznotki. Jest to podłokieć przystosowany do passata. Podobno wystarczy wymienić tylko mocowanie, ale tego dotychczaowego nie mogę usunąć. Może ktoś mi poradzic jak sie za to zabrać ?? :szeroki_usmiech

Pozdrosy i z góry dzięx k

Komentarz

• ===Tomy===
      Rider
      • 2006
      • 552

Re: Jak zamontować podłokietnik od passata do octavki ?

Zamieszczone przez profanator
      Wtam. Zakupiłem ostatnio podłokietnik do mojej ślicznotki. Jest to podłokieć przystosowany do passata. Podobno wystarczy wymienić tylko mocowanie, ale tego dotychczaowego nie mogę usunąć. Może ktoś mi poradzic jak sie za to zabrać ?? :szeroki_usmiech

Pozdrosy i z góry dzięx k
      Nie wiem czy miałem od Passata w każdym razie zaraz po zakupie Octavki (2003r.) zapragnąłem mieć podłokietnik. Cena wówczas w ASO to jakies o zgrozo 900 zł.
      Zadzwoniłem do znajomego handlarza i jest - 250 zł.
      Przez telefon twierdził, że pasuje idealnie jednak po rozmontowaniu środkowej konsolety i pierwszej przymiarce ZONK - jedna "stopa" o 3 cm za krótka. Prawdopodobnie mam podłokietnik od Golfa IV. Dorobienie kawałka płaskowniczka i .. pasuje idealnie.
      Nic nie pęka, mogę się dosłowienie kłaść na podłokietniku, siłować.
      Może nie warto rozbierać całej konstrukcji a tylko dostosować płaskowniki mocujące ?
      Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.
      Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
      Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

Komentarz

• profanator
        Classic
        • 2006
        • 2

Byłem w ASO i powiedziano mi , że mieli niedawno podobnego klienta. Oczywiście mieli z montażem tyle problemów , że klient kupił oryginał za 900 zł :evil: o zgrozo . Mają podejście do klienta.

Komentarz

• Kmab
          Rider
          • 2005
          • 269

Zamieszczone przez profanator
          Byłem w ASO i powiedziano mi , że mieli niedawno podobnego klienta. Oczywiście mieli z montażem tyle problemów , że klient kupił oryginał za 900 zł :evil: o zgrozo . Mają podejście do klienta.
          No mają, doskonali fachowcy.... w dziedzinie handlu. ;-)
          Obecnie na tapecie Subarak OBK 2.0D

Komentarz

Pracuję...